Psychologie / Coaching

Psychologische therapieën / interventies: 

 

          gedragstherapie n. Ellis & Beck

          oplossingsgerichte therapie n. de Shazer & Berg

          gesprekstherapie n. Carl Rogers

          hypnosystemische communicatie n. Milton H. Erickson  

          regressie therapie

          systemische therapie / familie opstellingen

          koppel / familie therapie

          stress management & burn out-therapie

 

Een sessie psychologische therapie duurt gemiddeld 2 u. De bovenvermelde interventies dienen als werktuigen en worden aan de behoeftes van de cliënt aangepast en deskundig toegepast. De psychologische therapie is voor mensen bedoeld, wie psychisch onder druk staan, depressieve gevoelens hebben of wegen uit vastgelopen situaties zoeken: verslavingen, mobbing, Burn-Out, psychosomatische aandoeningen en veel meer.  

Honoraria incl. BTW per sessie: 55 €

 

 

 

Coaching:

 

          Health care & prevention

          Reeks van 5 sessies á 1,5 u.

Inhoud:

– stress-management: stress herkennen, kanaliseren en afbreken leren

– juist ademen

– basiskennis en oefeningen diepteontspanning

– Weet wat je eet! Het immuunsysteem door juiste voeding en supplementen

   ondersteunen en ziektes voorkomen

– psychologische hygiëne voor een gezond lichaam

– gepaste beweging

 

Honoraria voor een reeks incl. BTW: 90 €

 

          Life Coaching

          Per sessie van gemiddeld 2,5 u.

          Inhoud:

U wilt meer uit uw leven maken, meer succes hebben, misschien dromen realiseren of bepaalde doelen bereiken. U weet waar u naartoe wilt maar niet waar en hoe beginnen. Of u zit in een doodlopende straat en wilt graag verandering in uw leven, u kampt met beslissingen maar weet niet goed hoe uiteindelijk beslissen. Wat ook uw wensen naar verandering in uw leven zijn, wij werken samen aan nieuwe invalshoeken en ontdekken uw ressources om vooruit te komen en meer te bereiken.

 

Honoraria per sessie incl. BTW: 60 €

 

 

 

          Personality Coaching

          Per sessie van gemiddeld 2,5 u.

Inhoud:

Voor mensen wie voornamelijk hun eigen persoonlijkheid willen verbeteren. Afleggen van slechte gewoontes, het imago verbeteren, meer sociale vaardigheden opdoen zijn o. a. hoofdpunten. Wij werken samen aan hoofdstukken zoals “neen” zeggen, zelfwaardering, zelfverzekerdheid zoals ook zelfvertrouwen, doen fieldwork, pakken angsten aan en geven op deze manier uw persoonlijkheid een boost. “Je kunt van een grijs muisje geen vlinder maken” hoort men vaak maar niets is minder waar!

 

Honoraria per sessie incl. BTW: 65 €

 

          Opruim-Coach

          Per sessie van gemiddeld 2 u bij u thuis.

Inhoud:

“Netheid is voor de dommen, het genie beheerst de chaos” (vrij n. Albert Einstein). Er liggen wel werelden tussen chaos en troep en vaak heeft men (onbewust) een psychisch probleem. Verzamelen mag natuurlijk altijd maar er is een groot verschil tussen verzamelen en hamsteren. Wij noemen het ziektebeeld Hoarding Disorder. Meestal begint het heel zacht en onopgemerkt maar breid met de tijd naar een verzamelwoede uit. Als opruim-coach gebruik ik 3 stappen om het probleem aan te gaan: 1. Beseffen van het probleem en zijn oorsprong uitzoeken. 2. Het oorspronkelijke probleem aanpakken en loslaten leren. 3. Samen stap voor stap met systeem de troep opruimen en netheid creëren.

 

Honoraria per sessie incl. BTW: 60 € + vervoerskosten n. afspraak.

 

 

Opleidingen:

 

          particulier:

 

Autogene Training

          Progressieve  Spierenrelaxatie n. Jacobson

          Meditatie

          mindfulness

          zelfhypnose

 

Deze opleidingen bevatten theorie zoals ook praktische lessen & huiswerk. Alle opleidingen zijn los van elkaar te boeken maar bouwen op elkaar op als men zich graag wil verdiepen. Elke opleiding omvat 10 lesuren (60 min), verdeelt op 10 weken.

 

Honoraria voor individuele les of groepen per opleiding incl. BTW: 175 € p.p.

(10 x 17,50 € per persoon)

 

 

 

 

professioneel / instructor:

 

          Instructeur geneeskundige diepteontspanning & stress verwerking

         

Professionele opleiding voor toekomstige instructeurs / docenten voor individuele lessen zoals ook groepslessen. In theorie en praktijk toegelicht:

 

Progressieve Spierenrelaxatie n. Jacobson

Autogene Training

Meditatie

Zelfhypnose

 

Na de opleiding bent u in staat individuele lessen zoals ook groepslessen te geven, de methodes vakkundig particulieren aan te leren, problemen in een groep doelgericht aan te pakken en te voorkomen. Het theoretische gedeelde omvat naast kennis van stress en de geneeskundige diepteontspanningstechnieken ook medische onderdelen (zoals b. v. psychosomatische klachten), communicatie oefeningen en veel meer handige kennis. In de praktijk staan natuurlijk de technieken in het middelpunt.

 

De opleiding bevat huiswerk in theorie en praktijk van rond 10 u / week. De theorie wordt via afstandsonderwijs toegepast en op de praktische dagen overlopen. Ik sta tijdens de opleiding voor elk cursusdeelnemer 7 op 7 klaar, om op afstand vragen te beantwoorden en / of advies te geven. De praktische oefeningen worden op de praktische dagen intensief overlopen en geoefend.

 

De praktische dagen: om de vier weken op Vrijdag en Zaterdag, vanaf 9 u t/m 17 u, incl. pauze in Mol.

 

De opleiding duurt in totaal 1 jaar en eindigt met een theoretisch zoals ook praktisch examen. Geslaagde deelnemers ontvangen een certificaat.

 

U wilt uw professionaliteit of beroepsleven een boost geven? Vraag vrijblijvend informatie aan!

 

Kosten voor de professionele opleiding incl. BTW: 1,620 €

 

  

Levenslicht:

 

spiritueel coaching

          Tarot lezingen

          Lenormand lezingen

          clearings

          pendelen

          numerologie

          dierencommunicatie n. Amelia Kinkade

 

  

Levenslicht is het spirituele gedeelde van de praktijk my Healing Consult. Tussen hemel en aarde is meer dan de wetenschap wil waar hebben en veel mensen vertrouwen op spirituele hulp. Op wens van een groot deel van mijn cliënteel had ik dus van mijn passie een nieuw project gemaakt en Levenslicht opgericht. Soms heeft de zachte aanpak meer succes dan psychologische therapie of coaching. Voor uitleg over de spirituele coaching sessies en honoraria gelieve een mail met uw vragen te sturen.

 

Tarot & Lenormand lezingen zijn in de praktijk zoals ook op afstand mogelijk.

Duur van een lezing: gemiddeld 1,5 – 2 u, afhankelijk van de wensen / vragen van de cliënt. De cliënt kiest of de lezing de traditionele waarzegging (tarot of Lenormand) of mijn zelfontwikkeld psychologische tarot bevat.

Honoraria voor een lezing incl. BTW: 65 €

 

Clearings worden, afhankelijk van de opdracht, of bij de cliënt thuis of in de praktijkruimte gedaan. Clearings worden toegepast op: huizen, woningen, objecten.

Honoraria van een sessie incl. BTW: 35 € + vervoerskosten n. afspraak

 

Dierencommunicatie n. Amelia Kinkade Naast mijn humane praktijk had ik ook gedragstherapie en alternatieve heelkunde voor honden en katten gestudeerd en ben met mijn tweede bedrijf, Coach UP Your Pet (www.coachupyourpet.be), al enkele jaren succesvol. De dierencommunicatie speelt hier een belangrijke rol met betrekking op welzijn, gezondheid en opvoeding van de dieren maar ook als een dier vermist wordt. Verder uitleg over dierencommunicatie vindt u dan ook op mijn website en verleen ik graag op aanvraag via mail. Gelieve uw vragen en / of problemen met een dier nauwkeurig te formuleren. Honoraria voor een sessie: bespreekbaar. Als workshop: www.coachupyourpet.be.

 

Informatie en meer op Facebook: Levenslicht

 

 

 Seminaries:

         

Cursus “Ontwikkel uw eigen paranormale krachten”

 

          Kan hier een flyer komen? Stuur ik mee met de mail en je kijkt of het kan?.

                             

  

Workshops:

                                       Homeopathie in een notendop

                                       Bach Bloesems in een notendop

                                       Ontdek uw x-factor